برای اینکه بدانیم این حساسیت ها نسبت به ساخت فیلم لاله برای چیست و از کجا نشات می گیرد، ابتدا به معرفی شخصیت اصلی فیلم، یعنی خانم "لاله" می پردازیم...
لاله صدیق
متولد 1355 تهران
فرزند ارشد خانواده
فارغ التحصیل مدیرت صنعتی و مهندسی صنایع
عاشق رانندگی
زنی که به عناون تنها زن حاضر در مسابقات رالی ایران شناخته می شود.
نکته جالب اینکه در بسیاری از محافل با افتخار از وی به عنوان اولین زنی که در یک رقابت ورزشی در کنار آقایان قرار گرفته نام برده می شود!(نقل از ویکیپدیا)
حتی بی بی سی مستندی از زندگی این راننده زن ایرانی تهییه کرد و به بررسی چالشها و موانع زنان ایرانی برای شرکت در مسابقات پرداخت و همچنین مشکلات لاله صدیق برای کسب جواز مسابقه با مردان پرداخته و او را با آنجلیا جولی مقایسه کردهاست!!!(در نقش آنجلینا جولی پشت فرمان/سایت آفتاب)
حتی داریس بازرگان تهیه کننده این فیلم درباره "لاله" می گوید: "حالا لاله صدیق تبدیل به سمبلی برای دختران جوان ایرانی شده است"(در نقش آنجلینا جولی پشت فرمان/سایت آفتاب)
همه این مسائل را بگذارید در کنار دو بار تخلف "لاله" در مسابقات قهرمانی کشور!(به نقل از فارس)
بار اول در سال 86 که منجر به پس گرفتن عنوان قهرمانی از وی و همچنین محرومیت یکساله وی شد و بار دوم نیز در سال 89 که عنوان قهرمانی باز از وی پس گرفته شد.
حال چنین زنی می خواهد در یک پروژه 5 میلیاردی توسط کارگردانی به نام اسی نیک نژاد(نه اسدالله نیک نژاد) به عنوان یک زن ایرانی موفق به جهان و جهانیان معرفی شود!!!
لاله چه خصوصیت بارزی دارد که باید الگوی زنان ایرانی شود.
تا قبل از مطالعه در مورد لاله با خودم می گفتم من که با رانندگی زنان مخالف نیستم، می توانم در مطلبم از "لاله" حمایت اما درمورد پروژه "لاله" بحث اولویت های مهمتر از این پروژه را مطرح کنم. اما ...
چرا دختری که بی بی سی وی را به عنوان الگوی دختران ایرانی می داند و وی را با آنجلیا جولی مقایسه می کند و از وی به عنوان اولین زن حاضر در رقابت های ورزشی در کنار آقایان نام می برد، با هزینه میلیاری بیت المال به عنوان الگوی زن ایرانی معرفی بشود؟!